Outplacement

Zit u niet meer op de juiste plek? Is er bijvoorbeeld sprake van een arbeidsconflict, loopt u vast in uw carrière of vindt er een reorganisatie plaats? Dan kan outplacement een oplossing zijn. Werknemer en werkgever komen bij outplacement overeen dat de werknemer op zoek gaat naar een andere baan en niet meer terugkeert op de oude werkplek.

Het recht van een werknemer op outplacement is vaak vastgelegd in een sociaal plan of ontbindings-overeenkomst. Een werkgever geeft door het verstrekken van outplacement invulling aan zijn verantwoordelijkheid tot goed werkgeverschap. Als werknemer krijgt u passend advies en vindt vaak sneller een nieuwe baan.

Traject
Radmer Mens en Werk biedt op maat gemaakte outplacementtrajecten die ervoor zorgen dat u weer aan het werk kunt in een nieuwe, passende en duurzame functie. Tijdens een outplacementtraject helpt een ervaren adviseur van Radmer Mens en Werk met advies en begeleiding, bij het vinden van een nieuwe baan of wellicht het opstarten van een activiteit als zelfstandige. Samen met u stellen we een plan op, waarbij goed gekeken wordt naar persoonlijke doelstellingen en ambities. Tijdens het traject is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, aandacht voor het verlies van werk en de consequenties daarvan.

Meer weten?
Heeft u vragen over outplacement? We helpen u graag. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0314-381382 of mailen naar mensenwerk@radmergroep.nl.