Sollicitatietraining

Wellicht ben je nu al aan het solliciteren, of wil je wel solliciteren maar weet je niet precies hoe je dit het beste kunt aanpakken? Je weet dat linkedIn belangrijk is, maar weet niet goed hoe hiermee om te gaan? Sollicitatietraining is effectief. Een loopbaanadviseur van Radmer Mens en Werk kan je begeleiden, zodat je de baan vindt, en krijgt waarnaar je op zoek bent.

Onze aanpak bij sollicitatietraining
Wat je vraag op het gebied van solliciteren ook is, wij kunnen ermee helpen. Wij geven bijvoorbeeld training in:

  • Een indrukwekkend CV maken die goed aansluit bij de vacature.
  • Het schrijven van een opvallende motivatiebrief.
  • Het voorbereiden van een sollicitatiegesprek.
  • Netwerken en mensen leren kennen die helpen bij de zoektocht naar een nieuwe baan.
  • Vacatures zoeken en netwerken via social media.

Wanneer je start met een sollicitatietraining, kunt je al binnen enkele dagen terecht op een locatie bij u in de buurt. Daar maakt je kennis met een van onze loopbaanadviseurs. We bespreken waar jij goed in bent en waar je juist wat hulp bij nodig heeft. Daar gaan we samen mee aan de slag. Zo hebben we meerdere gesprekken en krijg je materiaal mee om thuis te lezen of te oefenen. We bieden alle informatie en coaching die je nodig hebt om jouw kansen op de ideale baan te vergroten.

Waarom sollicitatietraining?

  • Als je niet precies weet hoe je het beste kunt solliciteren, of het solliciteren niet wil lukken, kan Radmer Mens en Werk sollicitatietraining geven. Samen zorgen we ervoor dat het solliciteren wél een succes wordt.
  • Als je niet of onvoldoende vaardig bent met belangrijke sociale netwerken als LinkedIn
  • Je wilt graag een baan in de buurt. Radmer Mens en Werk is geworteld in het oosten van Nederland. We kennen de regionale arbeidsmarkt goed, en we hebben een breed bedrijvennetwerk. Zo kunnen we goed inschatten hoe je het meeste kans op succes maakt tijdens een sollicitatie.

Meer weten over onze sollicitatietraining?
Heb je vragen over solliciteren? Wil je graag een sollicitatietraining, benieuwd naar de kosten? We helpen je graag. Je kunt ons bellen op 0314-381382 of mailen via mensenwerk@radmergroep.nl.

Lees ook over onze andere programma’s op het gebied van loopbaancoachingberoepskeuze-advies en outplacement