Outplacement

Zit u of uw werknemer niet meer op de juiste plek? Is er bijvoorbeeld sprake van een arbeidsconflict, loopt u of uw werknemer vast in zijn of haar carrière of vindt er een reorganisatie plaats? Dan kan outplacement een oplossing zijn.
Werknemer en werkgever komen bij outplacement overeen dat de werknemer op zoek gaat naar een andere baan en niet meer terugkeert op de oude werkplek.

Traject
Radmer Mens en Werk biedt op maat gemaakte outplacementtrajecten die ervoor zorgen dat u of uw werknemer weer aan het werk kan in een nieuwe, passende en duurzame functie.
Tijdens een outplacementtraject helpt een ervaren loopbaanadviseur van Radmer Mens en Werk met advies en begeleiding, bij het vinden van een nieuwe baan of wellicht het opstarten van een activiteit als zelfstandige. Samen met de werknemer stellen we een plan op, waarbij goed gekeken wordt naar persoonlijke doelstellingen en ambities. Tijdens het traject is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, aandacht voor het verlies van werk en de consequenties daarvan. De voortgang van het traject wordt regelmatig geëvalueerd.

Bent u werkgever? Klik dan hier voor meer informatie.
Bent u werknemer? Klikt u dan hier voor meer informatie.