Ontwikkeladvies per 1 december: meld je / je werknemer nu aan!

Yanouque Brouwer Nieuws

Eind september werd duidelijk dat werkenden en werkzoekenden vanaf 1 december weer kosteloos een ontwikkeladvies kunnen volgen. Er is ruimte voor in totaal 50.000 extra adviestrajecten. 

Ben je werkzoekende (en ontvang je op dit moment een WW-uitkering ontvangt), zzp-er of in dienst  bij een werkgever? Meld je dan nu alvast aan. Of wil je als werkgever je werknemer aanmelden (om de verplichtingen van de NOW 2.0 te voldoen)? Ook dat kan!

Wat kun je verwachten?
Tijdens het ontwikkeltraject bij POWR-mensenwerk krijg je zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor jou zijn. Ook kunnen we je ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Meer informatie over het traject vind je hier.

Met het ontwikkeladvies kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Arbeidsmarktpositie en arbeidskansen
  • Sollicitatievaardigheden
  • Omscholingsadvies
  • Studieadvies
  • Toekomstbestendigheid
  • Carrière switch
  • Plan B maken voor eventueel baanverlies

Het ontwikkeladvies biedt de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur, zonder verplichtingen, over dit soort onderwerpen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Het biedt je perspectief wanneer je vanwege de huidige crisis een loopbaanstap moet (of wilt) zetten, maar ook wanneer je om andere reden je loopbaanontwikkeling wilt onderzoeken en een plan voor de toekomst wilt opstellen.

Meer informatie en aanmelden
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons op. 
Je kunt ons bellen op 0314-381382 of mailen via info@powr-mensenwerk.nl.
Vanaf 1 december kunnen wij de registratie in orde maken.
Om de registratie te kunnen doen hebben we al wel gegevens van je nodig.
Wij vragen je daarom om je nu alvast aan te melden.