Nieuwe collega: Nino Lutter

Nino Nieuws

Deze week is Nino bij ons gestart als Marketing & Communicatie talent. Hieronder stelt hij zichzelf graag aan jullie voor:

‘’Mijn naam is Nino Lutter, 26 jaar en kom uit Winterswijk.
Mijn passie voor marketing en design is begonnen met de studie als Webdesigner op het Graafschap College in Doetinchem. Na deze studie ben ik tijdelijk werkzaam geweest als website- en applicatieontwerper.

Daarna ben ik verder gaan studeren met de opleiding tot Communicatie & Multimedia Designer op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Om zo een nog bredere en diepere kennis van multimedia ontwerp en marketing op te doen.

Momenteel ben ik al een tijdje voor mezelf bezig als freelance Multimedia Ontwerper. Mijn passie ligt bij het onderzoeken van ontwerp trends en vervolgens het uitwerken van doelgroepgerichte en creatieve uitingen!

In mijn vrije tijd ben ik graag op mijn pc bezig met gamen en ontwerpen. Daarnaast sport en zwem ik regelmatig, om zo mijn zittend werk en hobby’s af te wisselen met wat beweging. Ook spreek ik vaak af met vrienden en mijn broer en reis ik wanneer mogelijk met ze de wereld rond.

Nu ben ik bij Radmer begonnen met een nieuwe uitdaging als Junior Marketing & Communicatie medewerker. Wat mij aanspreekt is de sterke sociaal en maatschappelijke inbreng die ze leveren. Ook ben ik door een gezellig en open team ontvangen! Binnen Radmer ga ik bezig met het ontwerpen en bouwen van de nieuwe website en de uitingen op social media. Om zo Radmer nog bereikbaarder en gebruiksvriendelijker te maken. Dus verwacht op deze gebieden binnenkort meer!’’