Kosteloos ontwikkeladvies voor 45-plusser

Yanouque Brouwer Nieuws

Kosteloos ontwikkeladvies voor 45-plusser

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle 45-plussers. Werknemers (in loondienst) en zelfstandig ondernemers van 45 jaar of ouder kunnen in 2019 kosteloos advies krijgen van een loopbaanadviseur.
Loopbaanadviseur/coach bij POWR Mensenwerk Yra Zwartendijk vertelt erover.


Nadenken over de toekomst
Tijdens het ontwikkeladvies krijg je professioneel advies van een loopbaanadviseur van POWR Mensenwerk. Yra: “Het ontwikkeladvies biedt de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur, zonder verplichtingen, na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Of je nu op zoek bent naar ander werk of op je plek zit binnen je huidige werk, het is altijd goed om regelmatig na te denken over de toekomst. Over de toekomst van je werk en over je persoonlijke ontwikkeling.”

Ontwikkeladvies bij POWR Mensenwerk

Yra:”In 3 gesprekken en met behulp van gerichte vragen en/of test, zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het ontwikkeltraject heb je een bruikbaar ontwikkelplan opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Hiermee krijg je een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig werkend je pensioen kunt bereiken.”

Kracht
Het advies gaf mij de kracht om verder te kijken en deed me beseffen dat leeftijd geen obstakel hoeft te zijn, vertelde een man me na zijn loopbaanoriëntatie. Dat is precies wat een traject voor iemand kan betekenen”, aldus Yra.

Meer informatie en aanmelden
Meer weten over het ontwikkeladvies 45+? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0314-381382 of mailen via info@powr-mensenwerk.nl. Direct aanmelden? Vul dan hier het aanmeldformulier in.