” Ik weet nu beter welke kant ik op wil en zou kunnen”

Yanouque Brouwer Nieuws

Roel Lebbink, 45 jaar, benaderde POWR Mensenwerk voor een ontwikkeladvies. Dit kosteloze ontwikkeladvies biedt 45-plussers de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur, zonder verplichtingen, na te denken over en een plan te maken voor de toekomst.

Wat was voor jou de aanleiding om een ontwikkeladvies te willen?
“Ik ben nu 45 en al ruim 20 jaar Docent Duits en daarnaast fanatiek op het gebied van volleybal, zowel als speler als ook trainer/coach. Ik kwam op een punt terecht waarbij ik mezelf afvroeg of datgene dat ik al 20 jaar doe nog leuk genoeg was om nog 20 jaar te doen. Of dat er misschien iets anders leuker/beter voor mij zou zijn.”

Hoe kwam je ertoe om POWR Mensenwerk te benaderen voor advies?
“Toevallig viel mijn oog op een artikel over het ontwikkelcoachgesprek en ik dacht, dat ga ik doen. Via een internetsite kreeg ik een lijst met coaches waarbij je zo’n gesprek zou kunnen doen. Ik heb Yra Zwartendijk aangeschreven en zij nodigde me vervolgens uit.”

Hoe heb je het traject ervaren?
“Het traject bestond uit een drietal gesprekken met daarnaast een aantal opdrachten over mijn interesses, competenties enz. Dit heeft mij geholpen om mijn gedachten en ideeën beter te ordenen. Ik weet nu beter welke kant ik op wil en zou kunnen. Het ontwikkelplan heeft me aangezet om dit voorzichtig te gaan bekijken/bewandelen. Ik heb zin om er mee aan de slag te gaan!”

Wat wil je mensen die een ontwikkeladvies overwegen, meegeven?
Mijn advies aan anderen zou zijn: gewoon doen. Het verplicht je tot niets en zorgt voor ordening van gedachten.”

Heb je interesse of wil je meer weten over het ontwikkeladvies?
Klik hier voor meer informatie of om je direct aan te melden.